Wat is de goedkoopste bromfietsverzekering?

Wat is de goedkoopste bromfietsverzekering?

WA. Een WA-dekking vormt de basis van een bromfietsverzekering. Doordat u alleen verzekerd bent voor aansprakelijkheidsschade is het tevens de goedkoopste bromfietsverzekering. Het is wettelijk verplicht om voor een motorvoertuig minimaal een WA-dekking af te sluiten.

Hoe duur is een WA verzekering voor een bromfiets?

Wat kost een WA brommerverzekering?

Soort: Snorfiets Bromfiets
Leeftijd: 25 44
Postcode: 3066 AD 2025 TA
Schadevrije Jaren: 5 15
Premie WA: €7,32* €4,80*

Wat kost een verzekering voor een scooter?

Wat kost een WA + Diefstal scooterverzekering?

Soort bromfiets Bromfiets (tot 45km) Snorfiets
Schadevrije jaren 3 0
Verzekeraar ENRA Unigarant
Premie WA + Diefstal 24,91 per maand * 74,73 per kwartaal * 149,46 per half jaar * 298,92 per jaar * 9,01 per maand * 27,03 per kwartaal * 54,06 per half jaar * 108,12 per jaar *

Heb je een verzekering nodig voor een brommer?

Het antwoord is kort en krachtig: ja, dat moet. In Nederland moet elke eigenaar van een scooter het voertuig verzekeren. Een scooter wordt namelijk gezien als een volwaardig voertuig in het verkeer. Dit betekent dat de scooter minimaal WA verzekerd moet zijn.

Wat is de brommerverzekering vergelijken?

Bij het brommerverzekering vergelijken kijken we naar: 1 Het kenteken; 2 het soort brommer; 3 het gebruik (particulier/zakelijk); 4 de postcode; 5 de leeftijd waarop je je rijbewijs hebt gehaald; 6 de geboortedatum van de (jongste) bestuurder; 7 en het aantal opgebouwde schadevrije jaren dat je opgeeft.

Wanneer is de WA brommerverzekering verplicht?

De WA brommerverzekering is in Nederland verplicht zodra het kenteken op naam wordt gezet. De WA brommerverzekering is de meest voordelige brommerverzekering en heb je al vanaf € 0,95 per maand. Met een WA brommerverzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Eigen schade is bij deze dekking dan ook niet verzekerd.

Wat zijn De dekkingen van een brommerverzekering?

Dekkingen brommerverzekering. Voor een brommer kun je, net als bij de auto, kiezen tussen verschillende dekkingen. Iedere brommerbezitter heeft minimaal een WA-verzekering nodig. Een brommerverzekering is namelijk wettelijk verplicht. Naast de WA-verzekering zijn er nog twee andere type verzekeringen; de WA + beperkt-cascoverzekering en de

Hoe kunt u de bromfietsverzekering afsluiten?

U kunt de bromfietsverzekering direct online afsluiten. Daarna kiest u een passende aanvullende dekking en Diks.nl regelt vervolgens alles voor u. In de meeste gevallen geeft de verzekeringsmaatschappij direct een voorlopige dekking. Zo kunt u dezelfde dag nog met de bromfiets op weg.

About the Author

You may also like these