Hvad skal jeg bruge til at bygge en computer?

Hvad skal jeg bruge til at bygge en computer?

Byg selv PC: Sådan bygger du din egen PC

 1. Bundkort.
 2. CPU (processor)
 3. RAM (hukommelse)
 4. Grafikkort.
 5. SSD-harddisk.
 6. Strømforsyning.
 7. Kabinet.

Hvordan man bygger sin egen computer?

Sådan bygger du din egen PC

 1. 1 Forbered kabinettet. Lad os gå i gang.
 2. 2 Nu til bundkortet.
 3. 3 Monter bundkortet.
 4. 4 Så gælder det cpu’en.
 5. 5 Strøm-forsyning.
 6. 6 Ind med RAM.
 7. 7 Installer køleren.
 8. 8 Installer SSD (og/eller harddisk)

Kan det betale sig at bygge sin egen computer?

At samle en barebone computer er næsten altid billigere end at købe de færdigsamlede modeller, fordi du slipper for at betale penge for at få en tekniker til at bygge computeren for dig.

Hvad koster det at få samlet en PC?

Ja man kan købe og bygge computere der nemt koster 20.000-30.000kr. Men det er ikke nødvendigt, hvis du “bare” skal have en gamer pc. Hvor du godt kan lave en okay fornuftig maskine for 5500-6000kr. Men der skal du selvfølgelig være opmærksom på, at du ikke kan forvente det bedste af det bedste til den pris.

Hvordan samler man en gamer PC?

Plastik-strips er også nyttige til at samle alle dine PC kabler, og måske behøver du ikke at købe dem, da de ofte er inkluderet, når du køber de forskellige computerdele. Du skal også bruge en bidetang (eller en saks) til at klippe de nævnte plastik-stips til i længden.

Hvilken stationær PC skal jeg vælge?

Ud over en SSD-disk så anbefaler vi, at du til hjemmebrug skal kigge efter en PC med i3 eller i5 processor fra Intel og 4-8GB RAM. Du kan med fordel gå efter de 8GB RAM hvis du har mange programmer åbne på en gang, da det især er her mere RAM hjælper maskinen med at holde hastigheden oppe.

Hvilket kabinet skal jeg vælge?

Først og fremmest bør du sikre dig, at dit valgte kabinet/case er stort nok til dit bundkort. Bundkort kommer i størrelser som Extended ATX, ATX, micro-ATX og Mini ITX. Hvis dit bundkort eksempelvis har formfaktoren ATX, skal du sørge for også at købe et kabinet, der understøtter ATX.

Hvor mange dele er der i en PC?

Processoren, også kaldt CPU (Central Processing Unit), er én af de vigtigste dele i en computer – i menneskelig termologi skal du se processoren som computerens ”hjerne”. Det er computerens processor, som styrer alt data-flow, behandler alle informationer og sørger for at alle andre komponenter ”spiller sammen” – f.

Hvilken gamer PC skal jeg vælge?

Det anbefales, at du vælger en gaming PC, der har både SSD og HDD, så du kan kombinere dem. Du kan også sagtens nøjes med en SSD, men det vil i langt de fleste tilfælde resultere i, at din gamer PC bliver dyrere end højest nødvendigt. Du bør dog aldrig vælge en gaming PC, som ikke har SSD-harddisk.

Hvilken PC skal jeg vælge 2021?

Derfor skal du vælge en Acer Predator Helios 300PH315-53-76Z1 bærbar PC. Hvis du leder efter en bærbar PC, der kan bruges til en lang række formål, heriblandt gaming, og som har en god opbygning, vil vi anbefale dig at investere i denne model fra Acer.

Hvilken størrelse kabinet?

Punkterne herunder skulle gerne klæde dig på med en god basis viden vedrørende kabinetter og hvad der er rart at vide på forhånd, inden du køber en ny computer….Formfaktor:

Kabinet Blæsere antal
Small Form Factor 1-3
Mini Tower 2-4
Mid Tower 3-9
Full Tower 5-10

Hvad er ATX kabinet?

Der er mange forskellige størrelser af bundkort, men dem vi oftest benytter er Micro-ATX og standard ATX bundkort. Disse betegnelser skal du altid have i baghovedet når du skal træffe dit valg af kabinet. Køber du et kabinet der kun understøtter Micro-ATX, men har et standard ATX bundkort er du i problemer.

About the Author

You may also like these