Wat kost Biodermal?

Wat kost Biodermal?

Bestsellers

Biodermal
Littekencreme 25ml
Actie!
€ 15,99
Korting 40% € 9,59

Waar is PCLE creme goed voor?

P-CL-E brengt de huid weer in balans. Het neutraliseert schadelijke invloeden van buitenaf en ondersteunt het natuurlijk herstellende vermogen van de huid. De crème is verzachtend en biedt je huid een intensieve hydratatie.

Waar is de Biodermal in de aanbieding?

Biodermal koop je, onder andere, in de aanbieding bij Kruidvat en Etos!

Wat zit er in PCLE creme?

Aqua, Triethylhexanoin, Isohexadecane, Glycerin, Isodecyl Neopentanoate, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Helianthus Annuus Seed Cera, Magnesium Sulfate, Tocopheryl Acetate, Ceratonia Siliqua Gum, Glycoproteins, Phenoxyethanol, Sorbitan Isostearate, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Magnesium Stearate, Citric Acid, Diazolidinyl …

Waar kan ik Biodermal producten kopen?

Biodermal – Naturel mooi | Kruidvat.

Welke dagcreme Biodermal?

Kies voor een gezichtscrème met Antioxidanten Antioxidanten kunnen schadelijke vrije radicalen (moleculen/atomen) neutraliseren. Dit betekent dat de huid wordt beschermd tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Antioxidanten zijn een verzamelnaam voor Vitamines zoals B, E en C en verschillende bioactieve stoffen.

Wat doet Biodermal?

Kennis van de biologische processen van de huid werd in 1975 als vertrekpunt gekozen voor de ontwikkeling van onze producten. En deze expertise en ervaring gebruiken we nog steeds. Biodermal ondersteunt daarom de natuurlijke kracht van de huid en herstelt deze wanneer dat nodig is.

Wat is het verschil tussen fluide en crème?

Zo heeft de Sensitive Repair Fluid minder actieve werkstoffen dan de Intensive Repair Crème. Dit maakt de Sensitive Repair Fluid zeer geschikt voor de extreem gevoelige huid of voor de huid die nog niet gewend is aan natuurlijke verzorging. De Intensive Repair Crème daarentegen bevat meer actieve werkstoffen.

Welke gezichtscreme gebruiken?

Wanneer je een droge huid hebt, is het belangrijk om de vochtbalans van je huid op peil te houden met een hydraterende dagcrème. Kies bij een droge huid altijd voor een dagcrème met voedende ingrediënten. Probeer dagcrèmes met parfum en alcohol te vermijden, deze drogen de huid alleen maar meer uit.

Is Biodermal een goed merk?

Ik ben erg tevreden over de biodermal dagcrème voor de droge en gevoelige huid. Ik gebruik deze in combinatie met de nachtcrème voor de droge en gevoelige huid. Mijn gezicht en hals zijn een stuk rustiger geworden, de rode vlekken zijn verdwenen en de huid is minder droog. Na 3 dagen zag ik al resultaat.

About the Author

You may also like these