Welk laminaat kopen?

Welk laminaat kopen?

Kwaliteit Ten tweede is het belangrijk om te weten welke kwaliteit laminaat u nodig heeft. Afhankelijk van hoe intensief de vloer gebruikt zal worden, heeft u laminaat van een hoge of lage gebruiksklasse nodig. Voor ruimtes die veel gebruikt zullen worden, kunt u het beste voor de tweede gebruiksklasse 32/AC4 kiezen.

Hoe duur is laminaat per m2?

Laminaat laten leggen kost gemiddeld zo’n 15 tot 50 euro per vierkante meter, inclusief de materialen, de arbeidskosten en de btw. De prijzen van laminaat leggen hangen af van de werkzaamheden die de vloerlegger moet uitvoeren, het oppervlak en het soort laminaat.

Wat kost laminaat parket?

Parket Kosten

Prijs / m² Type
Parket € 50 – € 150 Afwerkvloer
Laminaat € 10 – € 30 Afwerkvloer
Bamboe € 60 – € 100 Afwerkvloer
Linoleum / Marmoleum € 15 – € 25 Afwerkvloer

Wat kost een vierkante meter laminaat?

Wat kost een vierkante meter laminaat leggen?

Over het algemeen is het relatief goedkoop om een laminaatvloer te laten leggen, vaak kost het ongeveer €5 per vierkante meter of zelfs minder. Sommige luxere en dikkere laminaatvloeren kosten ruim €15 vierkante meter, hier zit dus wel degelijk verschil in.

Wat is de beste kwaliteit laminaat?

HPL, high pressured laminate, is de hoogste kwaliteit laminaat. De toplaag, de laag die slijtage moet tegenhouden, is bij HPL dan ook samengesteld uit een aantal verschillende lagen kunststof.

Welke merken laminaat zijn er?

Laminaat merken

  • Ambiant laminaat.
  • Berry Alloc laminaat.
  • Euro Home laminaat.
  • Krono Original laminaat.
  • Meister laminaat.
  • Quick-step laminaat.

About the Author

You may also like these