Waarom heeft RTL4 geen ondertiteling?

Waarom heeft RTL4 geen ondertiteling?

‘ RTL ondertitelt standaard alleen maar Goede Tijden Slechte Tijden. De reden: programma’s van RTL4, RTL5, RTL7, RTL8 en RTL Z worden uitgezonden via Luxemburg, waar geen regels bestaan voor het aanbieden van ondertiteling. Nederland kent deze verplichtingen wél.

Heeft RTL 4 ondertiteling?

GTST, Editie NL, RTL Late Night, Miljoenenjacht en De TV Kantine zijn enkele van de programma’s die worden ondertiteld. Verder zijn er ondertitels bij alle Nederlandstalige speelfilms en theatershows.

Hoe krijg ik ondertiteling op NPO?

Hoe zet je de ondertiteling aan?…Ondertiteling inschakelen

  1. Via Teletekst 888.
  2. Via de settopbox.
  3. Online (npostart.nl)
  4. Via de NPO-app.

Hoe krijg ik ondertiteling op Ziggo go?

Je kunt in Ziggo GO ondertiteling aanpassen als er een icoontje van een spraakballon in beeld staat.

Waarom geen ondertiteling bij Ziggo go?

Druk rechtsboven in het scherm op het icoontje met tekstballon. Kies vervolgens voor Nederlands bij ondertiteling. Maar GEEN ondertitels .

Is Arte Nederlands ondertiteld?

Geëngageerde, culturele zender met programma’s over theater, ballet, klassieke muziek en opera, maar ook films en documentaires. Alle uitzendingen in Frans en Duits zonder Nederlandse ondertiteling.

Heeft KPN ondertiteling?

Bij KPN is de gesproken ondertiteling te volgen op speciale zenders (HD-zenders 191, 192 en 193). Meer informatie over gesproken ondertiteling bij de NPO vindt u op de website van KPN.

Waar zit ondertiteling?

Dit kan via teletekstpagina 888 of via DVB (Digital Video Broadcasting). Bij teletekst kan de ondertiteling via de afstandsbediening van de televisie worden geactiveerd door drie keer op de toets acht te drukken.

Hoe krijg je ondertiteling weg op tv?

Wanneer je analoog tv kijkt, zonder gebruik van een speciale ontvanger van je tv-provider, dan kun je de ondertiteling aan- en uitzetten via teletekstpagina 888. Mocht je wel een ontvanger hebben van je tv-provider, dan heb je de mogelijkheid om de ondertiteling aan en uit te zetten via het menu van de ontvanger.

Hoe krijg je ondertiteling bij KPN?

Hoe kan ik ondertiteling instellen op mijn tv. Alle Nederlandse en Belgische zenders en on demand films hebben “hardcopy” ondertitels, maar wil je ondertiteling voor doven en slechthorenden willen activeren klik dan op de teletekst knop en ga naar pagina 888.

Hoe krijg ik ondertiteling op de tv?

Waarom geen ondertiteling bij Songfestival?

Het Songfestival moet voor iederéén te volgen zijn, dus worden Nederlandse commentatoren ondertiteld, is er een gebarentolk, ondertiteling voor bezoekers in Ahoy, audiodescriptie die voor blinden en slechtzienden beschrijft wat er op het beeld gebeurt én zijn er ‘sign dancers’, die voor dove kijkers de muziek …

About the Author

You may also like these