Er Sandvika Storsenter stengt pga Korona?

Er Sandvika Storsenter stengt pga Korona?

Sandvika Storsenter gjenåpnet mandag – fredag var kundetrykket så stort at senteret måtte ta drastisk grep. – Helt nødvendig at kjøpesentrene i Oslo åpner, mener senterleder. For først gang under pandemien måtte Sandvika Storsenter stenge parkeringshusene.

Når kom Sandvika Storsenter?

Sandvika Storsenter

Adresse Brodtkorbsgate 7 1338 Sandvika
Dato åpnet 14. oktober 1993
Eier Olav Thon Gruppen
Antall butikker og tjenester 200
Parkering 2 500

Hvor mange butikker er det på Sandvika Storsenter?

Sandvika Storsenter like utenfor Oslo er et av Norges ledende kjøpesentre. Senteret har 189 butikker og spisesteder, med spesielt god dybde innenfor bransjene mote, sport, elektronikk, hus og hjem, barn og helse/velvære.

Hvordan komme seg til Sandvika Storsenter?

Reise med buss Bussen stopper ved Sandvika bussterminal, kun noen minutters gange fra senteret. Busser til områder i Bærum, Oslo og Asker går ofte. Ekspressbuss og flybuss går også fra Sandvika bussterminal. Se rutetabell og reiseplanlegger på ruter.no.

Er det påbudt med munnbind på Sandvika Storsenter?

Sandvika Storsenter følger anbefaling fra helsemyndighetene om bruk av munnbind når det ikke er mulig å holde 1 meter avstand til andre.

Hvor ligger Sandvika?

Sandvika er en by og administrasjonssenter i Bærum kommune i Viken fylke. Sandvika utgjør sammen med Valler et delområde med tilsammen 4742 innbyggere (2005). Sandvika har bystatus fra 2003.

Hvor mange kvadratmeter er Sandvika Storsenter?

Liste over kjøpesentre

Kjøpesenter Fylke Areal (m²)
Sandvika Storsenter Viken 60 000
Strømmen Storsenter 65 000
Jessheim Storsenter 37 000
Ski Storsenter 35 000

Hvor mange butikker er det på Strømmen Storsenter?

Storsenteret åpnet første gang som kjøpesenter 9. mai 1985 med 39 butikker. Strømmen Storsenter var Olav Thons første, store kjøpesenter. Etter en rekke utvidelser består kjøpesenteret i 2020 av 195 butikker, spisesteder og servicefunksjoner, fordelt på 70 000 kvadratmeter shoppingareal.

Hva er Norges største kjøpesenter?

Norges største kjøpesentre 2019
Bruttoomsetning i mill. kr
1 Sandvika Storsenter 3304
2 Strømmen Storsenter 3177
3 Lagunen Storsenter 2872

Når er det minst folk på Sandvika Storsenter?

Det er mange mennesker som besøker Sandvika Storsenter i løpet av en uke. For å spre handelen oppfordrer vi til å komme på dager og tidspunkter hvor det er færre folk innom. Erfaringsmessig kan dette være tidlig i uken, på formiddagen og på kveldstid.

Hvor kjøper man munnbind?

Apotek 1 har medisinsk munnbind i 50-pack type 2 til kr 299. 123apotek selger munnbind i pakker av 50 stk til kr 248. Apotekdirekte selger tre-lags 50 stk. munnbind til kr 249.

https://www.youtube.com/watch?v=WrM3QzMaNOc

About the Author

You may also like these