Wat past bij lichtblauwe spijkerbroek?

Wat past bij lichtblauwe spijkerbroek?

Je kunt een donkerblauwe broek eindeloos combineren aangezien deze kleur behoort tot het basis kleurenpalet. Met wit, zwart, rood, grijs en neutrale tinten als camel en taupe kun je in combinatie met donkerblauw eigenlijk nooit de mist in gaan.

Welke kleuren passen bij een spijkerbroek?

Kleuren zoals grijs en wit gaan er goed mee samen. Het is echter van belang dat het geen saai geheel wordt. Door een print zoals een streep aan je outfit toe te voegen creëer je meer contrast en dit maakt je outfit spannender. Ook kan je door kleine details de outfit naar een hoger level tillen.

Kan een lichte spijkerbroek in de winter?

In de winter kun je beter een donkere denim dragen dan een lichte. Deze items kun je eenvoudiger combineren met een donkere denim dan met een lichte. En vanwege het weer kan een lichte denim jeans sneller vies worden.

Hoe een pantalon combineren?

Maar hoe combineer je een pantalon nu eigenlijk? Voor een formele look draag je een pantalon als onderdeel van een twee- of driedelig pak. Voor een casual chique look kun je gaan voor een pantalon gecombineerd met geklede schoenen, een overhemd en een pullover.

Welke kleur past bij een lichtblauwe broek?

Tinten als grijs, wit of felle kleuren gaan goed samen met licht denim.

Hoe combineer je lichtblauw?

Combineren met een pantalon Maar ook kun je er een casual draai aan geven. Draag er bijvoorbeeld mooie sneakers bij en je hebt een prachtige look te pakken. Je kunt er ook een stijlvolle look van maken door het lichtblauwe overhemd en de pantalon te combineren met mooie leren schoenen.

Welke kleur past op blauwe jeans?

Dan kan je jouw blauwe broek ook combineren met tinten als zwart, crème, grijs en wit. Altijd prima! Let wel op dat wanneer je combineert met rustige kleuren, de aandacht naar de broek gaat.

Welke broek in de winter?

Een softshellbroek is dan een goeie keuze! Deze broeken houden zo’n 80 procent wind tegen, zijn sneldrogend, ademend, licht waterafstotend en verkrijgbaar in verschillende diktes. De ideale dikte is persoonlijk. Wordt het echt koud, draag er dan een thermolegging, van bijvoorbeeld Icebreaker onder, heerlijk warm!

Kan je in de winter een witte broek aan?

Je kunt lichte en witte broek in de winter dragen en combineren maar dat kan het hele jaar door. Het gaat vooral om de materiaal van je kleding die je in de winter lekker warm moet houden en in de zomermaanden draag je toch luchtige, ademende kleding passend bij het warmere weer.

Wat kun je dragen op een pantalon?

Voor een meer vrouwelijke touch draag je een paar hakken onder de broek. Qua bovenkleding is er van alles mogelijk. Hierbij kun je denken aan een wat langere wijdvallende trui, of een nauwsluitende top voor een avond uit. Een blazer maakt het geheel af.

Wat draag je op een broek?

Draag je flared broek met een losvallende top of blouse met diep decolleté. Als je je look graag casual wil houden draag je er sneakers of Dr. Martens bij. Mag het van jou wat sexiër, draag er dan een paar sandalettes onder.

About the Author

You may also like these