Wat is mijn klantnummer Enexis?

Wat is mijn klantnummer Enexis?

Als u op uw adres een slimme meter van Enexis Netbeheer krijgt aangeboden, kunt u hem weigeren. Zodra u onze brief krijgt met een afspraak voor het plaatsen van de slimme meter, belt u met onze klantenservice via 088 857 22 22.

Is Enexis mijn netbeheerder?

Enexis is in de meeste gevallen uw netbeheerder als u in Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Brabant en Limburg woont. Woont u in Overijssel? Dan is Enexis Netbeheer in ieder geval uw netbeheerder voor elektriciteit. Het is mogelijk dat u voor gas een andere netbeheerder hebt.

Wie moet ik bellen voor stroomstoring?

Bel het Nationaal Storingsnummer (0800-9009) om de stroomstoring gratis te melden.

Wat levert Enexis?

Enexis levert geen energie, maar zorgt ervoor dat energieleveranciers dit kunnen doen. De netbeheerder staat vast voor een bepaalde regio. Je kunt dus niet zelf je netbeheerder kiezen. Als je niet weet wie je netbeheerder is, kun je dit opzoeken in het EAN-codeboek.

Waar vind ik mijn EAN code?

U vindt uw EAN-code (achttien cijfers – beginnend met 54144) op uw energiefactuur, of door te bellen naar uw netbeheerder. Als u zowel gas- als elektriciteitsklant bent, hebt u 2 EAN-codes: 1 voor elektriciteit, en 1 voor gas.

Welke hoofdaansluiting heb ik Enexis?

Op de afbeelding van de meterkast ziet u welk deel van u is (bovenste gedeelte) en welk deel van Enexis Netbeheer (onderste en roze gedeelte).

Is Enexis een energieleverancier?

Enexis is één van de acht netbeheerders. Op die manier verzorgt de netbeheerder het energienetwerk. Enexis levert geen energie, maar zorgt ervoor dat energieleveranciers dit kunnen doen. De netbeheerder staat vast voor een bepaalde regio.

Wat moet je doen als je geen stroom meer hebt?

Heeft u helemaal geen stroom, dan kunt u de storing melden via het Nationaal storingsnummer Stroom & Gas (0800-9009). Dit is een gratis nummer. Uw melding komt direct bij uw regionale netbeheerder binnen. Met de de mobiele telefoon kunt u ook de website Gas- en stroomstoringen raadplegen.

Wat levert Essent?

Essent saldeert de duurzame stroom die u opwekt, tegen hetzelfde tarief als de stroom die u van ons afneemt. Namelijk: leveringstarief inclusief energiebelasting, opslag duurzame energie- en klimaattransitie (ODE) en btw. Levert u meer terug dan u verbruikt?

Wat doet de netbeheerder?

De netbeheerder zorgt voor veilig en continu transport van gas en/of elektriciteit. De netbeheerder is daarnaast verantwoordelijk voor het onderhoud en de uitbreiding van het energienet, inclusief de aansluitingen daarop. Wie uw netbeheerder is, wordt bepaald door uw woonplaats.

About the Author

You may also like these