Wie wint de Ronde van Zwitserland?

Wie wint de Ronde van Zwitserland?

Ronde van Zwitserland | Mathieu van der Poel wint opnieuw en pakt leiding in klassement.

Wie heeft vandaag de Ronde van Zwitserland gewonnen?

Mathieu van der Poel heeft de eerste rit in lijn in de Ronde van Zwitserland gewonnen. De Nederlander klopte in Lachen de Duitser Maximilian Schachmann, met wie hij in de slotkilometers was weggereden. Wout Poels werd vlak daarachter derde.

Hoelang duurt de Ronde van Zwitserland?

Ronde van Zwitserland
Periode 3e week van juni
Classificatie
Discipline weg
Type meerdaagse wedstrijd over bergachtig parcours

Waar kan ik de Ronde van Zwitserland?

Nederland: Ronde van Zwitserland 2021 op tv bij Eurosport NL De tv-uitzendrechten voor Nederland zijn in 2021 weer in handen van Eurosport. De openingsrit is op zondag 6 juni 2021 om 15u45 live te zien op Eurosport 1.

Wie heeft vandaag de koers gewonnen?

KOERS KORT. Edward Planckaert wint openingsetappe Ronde van Burgos, Bernal kust het asfalt. 3 augustus De West-Vlaming Edward Planckaert (Alpecin-Fenix) heeft de eerste etappe van de Ronde van Burgos gewonnen, een vijfdaagse Spaanse wedstrijd voor de Pro Series.

Waar Ronde van Zwitserland 2021?

Ronde van Zwitserland 2021
84e editie
Startplaats Frauenfeld
Finishplaats Andermatt
Totale afstand 1030,0 km

Wie wint de Tour etappe vandaag?

Tadej Pogacar won de 108e Ronde van Frankrijk voor Jonas Vingegaard en Richard Carapaz. De Sloveen sloeg zijn eerste slag in de tijdrit op de vijfde dag en reed de concurrentie drie dagen later op een hoopje in de race naar Le Grand-Bornand.

Wie heeft vandaag de tijdrit gewonnen?

Tour 2021: Tadej Pogacar wint tijdrit naar Laval, Van der Poel behoudt het geel. Tadej Pogačar heeft een belangrijke slag geslagen in de strijd om het algemeen klassement van de Tour de France. In Laval won de Sloveen van UAE Emirates de individuele tijdrit en deelde daarmee een geweldige tik uit aan de concurrentie.

Doet Dumoulin mee aan de Tour 2021?

Het gaat weer beginnen voor Tom Dumoulin. In de Ronde van Zwitserland rijdt hij zondag zijn eerste wedstrijd van 2021, zijn eerste wedstrijd in 222 dagen. Zijn eerste wedstrijd ook sinds hij in januari alle last van zich afgooide en er tijdelijk mee stopte.

Doet Tom Dumoulin mee aan de Tour de France 2021?

Tom Dumoulin zal dit jaar niet deelnemen aan de Tour de France. Jumbo-Visma maakte maandag bekend dat de laatste plek in de Tourploeg wordt ingenomen door Jonas Vingegaard. Dumoulin liet begin dit jaar verrassend weten een rustpauze te willen inlassen.

Wie heeft vandaag de Vuelta gewonnen?

Vuelta a España klassement

naam resultaat
1 Primož Roglic 73:24:25
2 Enric Mas +2:30
3 Miguel Ángel López +2:53
4 Jack Haig +4:36

Welke koers vandaag op tv?

programmagids

vandaag
sport/programma wedstrijd tv
wielrennen Benelux Tourrit 5: Riemst – Bilzen tv:13u35
wielrennen Vueltarit 19: Tapia – Monforte de Lemos tv:15u50
volleybal België – PortugalEK volleybal mannen tv:17u20

About the Author

You may also like these