Kan je Vodafone abonnement wijzigen?

Kan je Vodafone abonnement wijzigen?

Het is zeker mogelijk om je abonnement te wijzigen. Je mag hiervoor bellen met mijn collega’s via 0800-22 66 789. Heb je meer tegoed dan je op krijgt? Je kunt je abonnement na één maand gratis verlagen binnen je abonnementsgroep.

Welke telefoons heeft Vodafone?

Populaire telefoons

 • iPhone 12.
 • Samsung Galaxy S21 5G.
 • OPPO A94 5G.

Wat kost een nieuw nummer bij Vodafone?

Een nieuw mobiel nummer Het aanvragen van een nieuw nummer kost € 11,69. Je krijgt een willekeurig nieuw nummer dat nog niet in gebruik is. Het duurt ongeveer 4 werkdagen om je nummer te wijzigen. Door in te loggen in My Vodafone vullen we het formulier al grotendeels voor je in.

Hoe rekeningnummer wijzigen Vodafone?

Neem dan even contact met ons op via 0800-0094….Ik wil mijn rekeningnummer bij Vodafone wijzigen

 1. Controleer het mobiele nummer waarvoor je je IBAN wilt wijzigen, klopt dit?
 2. Zo ja, klik dan op Code opvragen.
 3. Vul vervolgens de code in die je via sms van ons ontvangt.
 4. Klik daarna op Wijzig IBAN en je bent klaar!

Wat is BloX van Vodafone?

Een Vodafone BloX is een dienst of extra service die geldt als aanvulling op je abonnement. Je kunt Vodafone BloX op elk moment aanvragen via Vodafone verkooppunten, 1200 klantenservice, MyVodafone of sms. Je ontvangt altijd een bevestiging per SMS als de BloX is geactiveerd.

Welke telefoons hebben 5G Vodafone?

Vodafone verkoopt op dit moment verschillende toestellen die geschikt zijn voor 5G:

 • De Samsung Galaxy S20 is verkrijgbaar in vier 5G varianten: S20 5G, S20+ 5G, S20 Ultra 5G.
 • De Samsung A42 & Galaxy Z Flip & Galaxy Z Fold.
 • De volledige iPhone 12 serie.
 • De Oppo Find X2 Pro & de Oppo Reno 4.

Kun je los toestel kopen bij Vodafone?

Jazeker is dit mogelijk, je kunt via de winkel of door te bellen met 0800-0560 een toestel los kopen. Let er dan wel op dat hij in een keer betaald moet worden. Mocht je dit niet willen dan kun je gebruik maken van Vodafone Next. Hiermee breek je de Sim only open en verleng je met een nieuw abonnement en toestel.

Hoe krijg ik een nieuw mobiel nummer?

Een nieuw nummer kun je het snelst krijgen door hiervoor te bellen met het gratis klantenservicenummer 0800-0105 of 1200 met je mobiel.

Kun je je telefoonnummer veranderen?

Je Google-account beheren op je Android-apparaat. Tik bovenaan op Persoonlijke informatie. Tik in het gedeelte Contactgegevens op Telefoon. Selecteer het telefoonnummer dat je wilt aanpassen.

Wat gebeurt er als je je telefoonabonnement niet verlengd?

Als je niet verlengt of overstapt blijft je huidige abonnement doorlopen. Het kan zijn dat na de einddatum je maandelijkse kosten hoger worden, indien een tijdelijke korting van je provider komt te vervallen. Bovendien geven providers vaak korting als je klant bij ze wordt, of juist blijft.

Wat gebeurt er als je niet verlengd KPN?

Als je jouw oude abonnement niet verlengt, dan blijft het ongewijzigd doorlopen tegen dezelfde voorwaarden. De kosten veranderen ook niet, los van mogelijke toestel (aflossings-)kosten die je dan niet meer hoeft te betalen. Verlengen is niet verplicht!

About the Author

You may also like these